Over Loonbedrijf den Boer
Over Loonbedrijf den Boer

Geschiedenis

In 1994 is er door Bram den Boer een bedrijf gestart aan de Gijbelandsedijk in Brandwijk. Het bedrijf is aanvankelijk begonnen in de agrarische sector, maar door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Het terrein in Brandwijk werd al gauw te klein en in 2001 is er een ruimere locatie beschikbaar gekomen en betrokken aan de Zuidzijde in Goudriaan.

Het bedrijf bleef groeien, vele projecten werden tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd. Ook aan de Zuidzijde groeide Loonbedrijf den Boer uit zijn “jasje”. In 2010 zijn we op zoek gegaan naar een passende en goed bereikbare locatie.

Deze is gevonden aan de Hoogt 1b in Goudriaan. Er is een kavel aangekocht en een geheel nieuw bedrijfspand gebouwd. Augustus 2014 hebben we dit in gebruik genomen.

Veelzijdig

Wij onderscheiden ons door persoonlijke betrokkenheid en uitstekende vakmensen met ruime ervaring. Ons bedrijf hanteert een scherpe prijsstelling en kenmerkt zich door flexibele inzetbaarheid van ons materieel. U kunt bij ons terecht voor al uw grond-, sloop- en heiwerk, aanleg van bestratingen, beschoeiingen, aanleg en onderhoud van rioleringen en agrarisch werk.

We beschikken over een breed assortiment materieel variërend van shovels, rups- en mobiele kranen kranen, minigravers en tractors met toebehoren. Met de inzet van een eigen vrachtauto’s met dieplader is het bedrijf op dit punt niet afhankelijk van anderen en kunnen benodigde machines steeds direct worden ingezet.

Onze klantenkring is zeer divers. Aannemers, overheidsinstellingen, agrariërs en particulieren weten ons bedrijf te vinden.

Wilt u graag kennismaken met ons bedrijf neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

F