Over Loonbedrijf Den Boer

Geschiedenis

Bram den Boer is in 1994 het bedrijf gestart aan de Gijbelandsedijk in Brandwijk. Loonbedrijf den Boer is aanvankelijk begonnen in de agrarische sector. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. In 2001 zijn we verhuisd naar een ruimere locatie aan de Zuidzijde in Goudriaan.

Ook aan de Zuidzijde groeide Loonbedrijf den Boer uit zijn “jasje”. In 2010 zijn we op zoek gegaan naar een passende en goed bereikbare locatie.

Deze is gevonden aan de Hoogt 1b in Goudriaan. Er is een kavel aangekocht en een geheel nieuw bedrijfspand gebouwd. Augustus 2014 hebben we dit in gebruik genomen.

Nu zijn we inmiddels 30 jaren aan ervaring verder. We hebben bewezen een betrouwbare partner en uitvoerder van diverse soorten werk te zijn.

Veelzijdig

Wij onderscheiden ons door persoonlijke betrokkenheid en uitstekende vakmensen met ruime ervaring. Ons bedrijf hanteert een scherpe prijsstelling en kenmerkt zich door flexibele inzetbaarheid van ons materieel. U kunt bij ons terecht voor al uw grond-, sloop- en heiwerk, aanleg van bestratingen, beschoeiingen, aanleg en onderhoud van rioleringen en agrarisch werk.

We beschikken over een breed assortiment materieel variërend van shovels, rups- en mobiele kranen, kranen, minigravers en tractors met toebehoren. Met de inzet van eigen vrachtauto’s met dieplader is het bedrijf op dit punt niet afhankelijk van anderen en kunnen benodigde machines steeds direct worden ingezet.

Onze klantenkring is zeer divers. Aannemers, overheidsinstellingen, agrariërs en particulieren weten ons bedrijf te vinden.

Wilt u graag kennismaken met ons bedrijf neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.